top of page
Blog: Blog2
  • Writer's pictureTamara

Wandel coaching

Updated: Jun 27, 2022

Tijdens wandelingen nemen je gedachten al snel de vrije loop en kom je makkelijker in contact met jezelf.


Het wandelen stimuleert je om meer out of the box te denken en je praat makkelijker vrijuit. De buitenlucht, de mooie natuur en letterlijk meer ruimte om je heen dragen daarin bij. In de natuur vind ik vaak een mooie symboliek als het gaat om het lopen van je levenspad. De mooie metaforen zijn vaak goed bruikbaar om meer inzicht te krijgen in onze persoonlijke weg en onze groei.

In deze blog deel ik die symboliek van de natuur.


Tijdens de wandelcoaching lopen we samen door de prachtige natuur van de Maashorst. De wandeling en coaching ontstaan gaandeweg het lopen. We kijken wat er bij je op komt en wat aandacht van je vraagt. Daar gaan we al pratend en wandelend mee aan de slag. Soms komen er inzichten of vragen bij je op. Soms is juist een periode van stil lopen nodig om wat in beweging te brengen.


Na de wandeling zul je merken dat je meer innerlijke ruimte ervaart. Je hoofd is aangenaam leeg en er is ruimte ontstaan voor nieuwe energie en nieuwe inzichten. Je voelt je ontladen en tegelijk opgeladen. Gun jezelf die ervaring en ga met hernieuwde kennis de wereld in.


Lieve groetjes Tamara



68 views0 comments

Comentarios


bottom of page